Loading Icon Loading Page...

Om oss

VisoPro är ett företag med konstruktörer med fokus på att leverera noggranna, kreativa och resultatinriktade tekniska lösningar. Vår primära styrka och driv är vår problemlösningsförmåga och att utföra varje uppdrag med nyfikenhet och stort engagemang.

3D scanning

Vi har ett stort tekniskt intresse och använder oss av reality capture i våra konstruktioner. Detta innebär att vi även 3D-scannar och använder oss av punktmoln som underlag för våra konstruktioner.

Våra verktyg

Med alla våra kraftfulla verktyg kan vi producera tillverkningsunderlag och visualiseringar med hög kvalitet och precision som är anpassade för våra kunder. 

RTC360

Vår RTC360 från Leica gör det möjligt för oss att dokumentera och registrera en omgivning i 3D för att öka effektiviteten och produktiviteten i fält och på kontoret med snabb, användarvänlig, exakt och portabel hårdvara och mjukvara. 3D-laserscannern RTC360 är perfekt för oss som behöver hantera komplexa delar av ett projekt med exakta och pålitliga 3D-framställningar.

För mer info, se vår sida på 3D Scanningsteknik

3D scanner med precision

Vår scanner gör det möjligt för oss att scanna objekt med hög precision och använda reverse engineering för att återskapa din produkt och utföra slitageanalyser samt skapa tillverkningsunderlag. 

För mer info, se vår sida på Precision 3D-Scan

CATIA

CATIA är det industriledande CAD-programmet vi använder för konstruktion, ytmodellering, civil engineering, industrial engineering, piping layout solutions och systemsimuleringar.

Platformen är molnbaserad så att du som kund lätt kan följa alla revisioner, få uppdaterade ritningar och ha översyn på modeller, ritningar och dokumentation under projektets gång i realtid.

 

Operation och Metoder

Primärt arbetar vi i projektform och har stor vana att ansluta till projekt i olika faser, storlek och komplexitet.

Inom Meccom Group har vi en central roll inom produktutveckling, reality capture och teknisk utveckling inom konstruktion.

Våra mål

VisoPro strävar alltid efter att leverera tjänster av hög kvalitet och leverera rätt underlag, i rätt tid till rätt kostnad.

0
Coolt nummer

Anställda

0
Coolt nummer

Antal år verksamma

Philip Gapinski

KONSTRUKTÖR

philip.gapinski@visopro.se

+46 76-280 32 95

Tomasz Gapinski

VD

tomasz.gapinski@visopro.se

+46 72-014 07 14

William Gapinski

KONSTRUKTÖR

william.gapinski@visopro.se

+46 76-645 21 49

Jonas Eriksson

KONSTRUKTÖR

jonas.eriksson@visopro.se

+46 70-790 42 18

Anton Von Post

ByggKONSTRUKTÖR

anton.vonpost@visopro.se

 

Oskar Svensson

KONSTRUKTÖR

oskar.svensson@visopro.se

+46 73-7596756

Dolores Klaric

BYGGKONSTRUKTÖR

dolores.klaric@visopro.se

Kontakta oss

VisoPro Sverige AB, Maltgränd 4, 264 39 Klippan

Mobil  +46 720 140714

© 2023 All Rights Reserved.

sv_SESvenska
Skip to content